Скандал! Мутрите от Околовръстното нападнали Бирмата и Сашо Майонезата

0
3182

Охранителите, които премазаха от бой лекоатлета Васко Наумов и половинката му след свада на Околовръстното шосе, не за първи път вилнеят с палки и бухалки на обществени места, като досега винаги са се разминавали безнаказано.

Само 20 дни преди да демонстрират мутренска агресия на пътя, двама от гавазите на Златомир Иванов – боксьорите Христо Христов и Георги Близнаков, са били главни действащи лица в свирепо гангстерско меле в заведението „Марионет“ към хотел „Маринела“ (бел. авт. – бившия „Кемпински“). Тогава възникна сблъсък между големия син на Златко Баретата – Алекс и Георги Станоев – Малката Бирма, в който дейно се включиха и охранителите им.

Въпреки че гардовете на Малката Бирма били с числено превъзходство – четирима, двамата биячи от Околовръстното надделели в боя именно защото извадили металните палки.

Историята бе разказана преди 2 седмици, но въпреки това полицията не направи проверка, пише седмичник.

„Боят беше жесток, ля се много кръв. След мелето двама от бодигардовете на Малката Бирмабяха настанени в болница – единият в „Пирогов“, а другият във ВМА с пукнати глави и тежки охлузни рани по телата. Дойдоха ченгета от 4-то РПУ, но собственикът на заведението Мартин Нестеров – Мартинелито отказа да предостави записи от видеокамерите.

Излъга, че фирмата му била регистрирана във Варна и че там се помещавал софтуерът, където се пазели записите. Ако сега се направи проверка и се изземат записите от камерите, ще се види, че същите мутри не за първи път вилнеят безнаказано“, разказва очевидец на кървавата мутренска свада.

Преди 3-4 месеца същите гавази нападнали милионера Сашо Майонезата и охранителя му в заведение в центъра на София. Сашо Майонезата се отървал без поражения, но бодигардът му, който е бивш командос, бил буквално натрошен с палки пред десетки сащисани очевидци. Причината за наказателната акция била, че ексцентричният милионер си позволил да флиртува с момиче, което имало отношения със сина на Златко Баретата./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук