СКАНДАЛ ТРЕСЕ МО: Агент Иван назначил за шеф на снабдяването и търговията човек на ДПС и Реформаторите от ЗНС! Хранимир Генчев замразен на пост – отказали му достъп до класифицирана информация!

0
5992

Поредно абсурдно назначение е станало в министервото на познатия повече като агент Иван от ДС – Красимир Каракачанов, научи от свои източници Bnews. Организационният секретар на Земеделски народен съюз с въртеливия му председател Румен Йончев – Хранимир Генчев, е назначен за шеф на дирекция „Снабдяване и търговия“ в Министерство на отбраната. Това на практика затвърждава публичната тайна, че земеделците винаги са управлявали задкулисно от ДПС. Попадайки в тази клика, неведнъж са попадали и в печеливши коалиции с изключение на последната с Реформаторски блок. Преди това разбира се са били успешни не заради това, че са капацитет, а на принципа „употребени и изоставени“. Последната коалиция им донесе тотален крах и падение, но очевидно са изпратени отново от ДПС на агент Иван.

Ненапразно председателят на ЗНС Румен Йончев е „въртелив“ – след депутатско място, подсигурено благодарение на БСП, през 2014 г. той беше рамо до рамо с Николай Бареков по време на евроизборите през май и парламентарните през октомври, когато благодарение на него отново си подсигури място в НС. След това направи рязък завой – известно време се тупаше в гърдите с измислен Земеделски съюз, а не след дълго се озова в прегръдката на Красимир Каракачанов (за президентските избори миналата година).

За последните парламентарни избори агент Иван обаче му каза „Довиждане“ и го пусна по течението. Молитвите на Йончев се оказаха безуспешни и изведнъж се оказа в тоталната канавка – коалиция с Реформаторите. Резултатът ги разпри и завинаги ги заличи от картата на българските партии, оставяйки ги без бъдеще.

Задкулисно от ДПС към днешна дата очевидно отново имат доза управление след скандалното назначение на Генчев за шеф на снабдяването и търговията в Министество на отбраната. Bnews обаче ексклузивно научи, че Генчев е бил замразен на пост, тъй като от ДАНС не го допуснали до работа с класифицирана информация.

Така агент Иван Каракачанов се озова в два скандала – първият разбира се, че назначава човек на ДПС на най-ресурсната дирекция в МО, която върти парите и търговията на министерството и вторият – очевидно заради тъмното си минало и петна в автобиографията Хранимир Генчев не е получил пропуск за достъп до класифицирана информация. С парафа на шефа на тази дирекция се въртят парите на МО, отговорна е за оръжията, боеприпасите, храната, дрехите и всички останали апетитни пера под управлението й.

В заключение от всички изброени факти става ясно, че въпреки отказания достъп и скандала около назначението на Генчев, той е сложен на пост, за да краде и обслужва нечии интереси.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук