СКАНДАЛ! Гей аферата в църквата се разраства! Нови, шокиращи разкрития разобличават разврата в расо – лъснаха умопомрачителни разговори (ВИДЕО)

0
532

За похотливостта на нашите духовни лица се говори отдавна. На няколко пъти ставахме свидетели на ужасяващи видеа, на които се вижда как попове си показват достойнството, говорят за секс с мъже и признават открито, че са гейове. Източникът, който разкри Троянската афера прави нови шокиращи разкрития. Той разказва пред „Господари на ефира“, че монах Филарет вилнее в гей сайтове и си търси мъже за секс.

Понастощем едни гостоприемни хора са приели известната кака Филка – монах Филарет, в една църква в Лом, разкрива анонимен мъж, който застава пред камерата на предаването.
Обръщам се към патриарха на българската църква, ще му помогна, ще му дам имената на всички педали в църквата, а не той да бъде водач на такива хора. Но не към служителката в Синода, защото тя казва, че ако изгоним всички педали от църквата, тя ще остане без монаси, издава анонимният информатор на предаването.
Решихме с един мой приятел да разобличим „кака Филка“ и го пратих при него, посочва още свидетелят на скандала. Преди срещата с Филарет „кандидатът“ за „обладаване“ провежда скайп-разговор с него:
– Здрасти, какво си търсиш?
фИЛАРЕТ: Здрасти, търся някого да изду.ам и да ме бодне
– Държа изключително на дискретност, метни снимки.
Ф: – Тук снимки нямам, поп съм много повече държа на дискретност…
– Ето мои снимки, за да добиеш представа. Кажи ако те кефя, свали снимка от фейсбук само да те видя. Ако имаш снимка на дупето прати. Имаш ли терен и кога си фри?
Ф. Нямам снимка на дупето, тесничко е, имам терен и сега съм фри…
(ОТЕЦЪТ ПОСТВА ЛИНК С ФЕЙСБУК ПРОФИЛА СИ)
– Като каза поп, мислех, че си стар и грозен, симпатичен си, ако имаш терен, можем да се видим
Ф. Хаха, мерси
– Ще мога след час, час и малко,трябва ми време да се пооправя, ако искаш дай телефон да се чуем
Ф. 0886….
– Влизам да си взема душ само и тръгвам към теб.
След кратък разговор, любовната среща е уредена. Радостен,  Филарет посреща госта си пред вратата….
ВИДЕО ВИЖТЕ ТУК:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук