Слави и Алисия тайни любовници

0
1668

Водещият и чалга певицата в афера от 3 години

 

Любов под похлупак ври между Слави Трифонов и фолк певицата Алисия, които в продължение на близо 3 години таят не само добри професионални отношения, а и интимни. Именно и по-специалната близост меж­ду двамата е причината, заради която Дългия спонсорира клиповете на певачката, а мине не мине, тя е редовен гост в шоуто му и разказва с охота как протича битието й.

Повече от две годи­ни в „Ку-ку бенд“ е обществена тайна, че шефът им си ляга с една от най-оборотните чалгаджийки. Докато с всички останали предста­вители на бранша бъзиците са ежедневие, то Ася от Вакарел е със специален статут на истинска звезда сред сценаристите. За три­буната на вечерното шоу на Би Ти Ви тя е абони­рана и всеки неин проект е отразяван обилно първо в „Шоуто на Слави“, феновете на певицата направиха и друга връзка за топлите й отношения с Трифонов – клипът към по­след­ната

й песен „В кого да се влю­бя“ е спонсориран именно от Дългия, за който в при­ятелска компания брюнет­ката споделила, че той лично е броил 15 бжно. Слави лично дава благо­словията си звездите му да правят дуети с Алисия – нещо, което не се позво­лява за останалите чалга диви.

Запознати с любовната история на Алисия и Сла­ви разказват, че всичко за­почнало през 2013 г. след едно от участията на пе­вицата при шоумена. Прак­тика на Трифонов е след предаванията си да вечеря в ресторанта на популярен столичен хотел, където продължавала и срещата му на четири очи с популярната певица. Точно по това време и връзката на Слави с балерината Мартина куцала, заради което той започнал интензи­вен контакт с Алисия.00014360

Нееднократно в шоуто си Трифонов е четкал певица­та, че капацитетът й надви­шава този на всички оста­нали в бранша, а работата й е на европейско ниво, заради което таи искрени симпатии към нея.

И двамата обаче не проявявали интерес да се впускат в сериозна връзка, заради което се наслаждавали на доброто си приятелство и разре­дените си контакти. За мнозина от обкръжение­то им привидно странните отношения си имат своето обяснение – докато Али­сия обича да гравитира в орбитата на милионери, които да я инжектират финансово, Слави обича красивите жени с интелект. И въпреки бурната си връзка с Бирмата, с когото се събираха и разделяха многократно, миналата седмица певица­та отново била забелязана да влиза в сградата на „Хедон“ в столичния квартал „Белите брези“, където е шикозният апартамент на гологлавия музикант.

Би Ти Ви спира шоуто от септември?slavi-trifonov-nqmam-si-nova-priqtelka-307924

Договорът на Слави Три­фонов с Би Ти Ви няма да бъде подновен след 1 септември, когато из­тича досегашният му контракт. Това се говори усилено в последните ме­сеци в медийните среди. От телевизията смятали да се разделят с шоуме­на заради непрестанните му политически залитания. „Искаме вечерта да показ­ваме забавно предаване, а не политическо. Слави про­мени концепцията на шоуто си, без да е съгласувал това с нас“, обясняват от Би Ти Ви. Заради по­литическата агитация, която прави, рейтин­гът на предаването е пад­нал драстично в последна­та година. Освен това ефи­рът и самата телевизия са използвани като трамплин за реализиране на полити­чески проекти. Срещу това яростно възразили амери­канските собственици на Би Ти Ви.

Чашата преляла със скан­далното късане на снимка­та на Росен Плевнелиев от сценариста Филип Станев. Слави уж се разграничи от подчинения си, но според запознати именно той го е подтикнал да го направи. От есента Би Ти Ви пред­вижда стартирането на собствен сериал, както и втори сезон на „Фермата“, така че отпадането на „Шоуто на Слави“ няма да се отрази негативно на канала.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук