Слави прости на Любо Нейков и се помири с Марта Вачкова

0
690

След години омраза, обиди и взаимни обвинения Слави Трифонов се сдобри с бившите си колеги Любо Нейков и Марта Вачкова. Историческото събитие се случи на живо в ефира на Би Ти Ви. Още в началото на „Шоуто на Слави” в сряда вечерта Дългия пусна клипче, заснето от актьора Краси Радков. То е снимано зад кулисите на благотворителен концерт в НДК, в който участваха Краси, Нейков и Марта Вачкова, пише в. „България днес“.„Здравей Слави! Честит Васильов ден и честит Иванов ден! Пожелаваме ти да си здрав!”, казаха в ефир актьорите. „Благодаря ви, колеги. Желая ви здраве и творчески успехи”, отвърна Слави.

След краткото видео водещият прдължи по нсценарий, сякаш нищо не се е случило. Той спомена, че клипчето е лично, но той сам решил да го сподели със зрителите.

Само най-близките колеги на Слави знаят, че зад това няколко секундно клипче се крият много сложни и драматични отношения. Трифонов от години не си говори, както с колежката си от „Ку-ку” и „Каналето”, така и с продуцента на „Комиците”. Цели 15 години Вачкова и Дългия бяха във вражда. Двамата не са обелвали и дума помежду си, а на сабитията, на които са присъствали заедно, само са се разминавали.

Според Вачкова именно желанието за власт на Слави е разцепило екипа на хитовите за зората на демокрацията телевизионни предавания „Ку-ку” и „Каналето”. Тя с угорчение споделя, разочарованието си, че гологлавия водещ навремето ги принудил да пеят чалга, а след това не дал нито стотинка на нея, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров от хитовия албум „Рома тв”.

Слави не остава длъжен. В първата си автобиографична книга той нарича Вачкова „интригантка”. Според Дългия, тя се опитвала да настрои Камен Воденичаров срещу него./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук