Слави си извади нова лична карта

0
2920

Дългия и 2 джипа с гардове се изсипаха пред дирекция „Миграция“ на МВР

Трифонов си взе актуален документ по анцуг

Слави Трифонов пак втрещи софиянци с внушителната си охрана. Гардовете му, които са повече от тези на премиера и президента, окупираха тези дни сграда на МВР в центъра на София. Обсадата не продължи дълго, тъй като Би Ти Ви водещият си свърши сравнително бързо работата в дирекция „Миграция“ на бул. „Мария-Луиза“.

Какъв ли бе поводът за из­ненадващата визита на Сла­ви в полицейската служба? Най-вероятно подмяна на изтеклата му лична карта с нова. Нали на същото място се издават и документи за самоличност.6c362c86e1d4e86c8de9e8347a451eb4

Трифонов пристигна пред дирекция „Миграция“ с мо­щен черен джип „Рейндж Роувър“, видяха през обективи­те си папараци. Дългия бе ескортиран от друг всъдеход в същия цвят, но марка „Тойота“. Външният вид на тв водещия хич не беше подходящ за посеще­ние в институция под шап­ката на МВР. Учиндолецът изглеждаше така, сякаш набързо се е облякъл, за да изхвърли боклука – с тениска и анцуг.

Докато Слави си вършеше работата в сградата, охра­нителите му го чакаха край джиповете, паркирани точно пред входа. Гавазите сновяха нервно напред назад, оглеждаха се във всички посоки и стресираха столичаните.

Когато Трифонов отново се появи на улицата, единият от гардовете му се юрна да му отваря вратата на „Рейндж Роувъра“. Гледащ сърдито като мафиотски бос, Дългия се настани удобно на седал­ката до шофьора, след което кортежът му пое с мръсна газ в посока НДК.1a0e108ec13300c9d74f245769a8bac4

Както е известно, пазвантите на Слави го охраняват навсякъде – и в студиото на вечерното му шоу, и по заве­дения, и на срещи и концер­ти. Шоуменът мултимилионер разкрива програмата си пред гавазите едва в последния възможен момент, за да не би случайно да изтече инфор­мация и душманите му да му спретнат атентат. „Той е мани­ак на тема мерки за сигурност, а отгоре на всичко го гони и параноята, че някой може да му е вдигнал мер­ника“, споделяли са под секрет хора от екипа му.

Източник: в-к Уикенд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук