След като направила спонтанен аборт,отишла в болницата и лекарите били шокирани от чудото, което се е случило!!

0
1821

Представяме ви Мишел и Рос, те са младо семейство от Ирландия.

Горди родители на две деца и нямат търпение да направят своето семейство по-голямо. Мишел отново е бременна. Нейната бременност продължила шест седмици и два дни. Когато по-време на работа усеща пронизваща болка, бива откарана в болница и лекарите съобщават,че е направила преждевременен аборт.

Мишел и Рос са съсипани.

 

Лекарите дават две хапчета на Мишел, като обясняват,че трябва да изчисти своята матка, а също така и да не последват инфекции. Мишел изпива хапчетата,остава още известно време в болницата и се прибира у дома. Лекарите й казват, че след известно време трябва да повтори теста за бременност,за да се види дали има нещо останало.

Десет дни след изписването младата майка се връща в болницата,защото при направата на теста, той се оказва положителен. И чудото се случва!

 

Лекарите в болницата подлагат Мишел на ехограф. Въпреки спонтанния аборт, който е направила, Мишел очаква бебе. Оказва се,че е била бременна с близнаци и е загубила само едното бебе.Как другото, бебче е успяло да оцелее,дори лекарите не могат да обяснят,но чудото е факт!Една от теориите е,че заради спонтанния аборт и течностите,бебето успява да се скрие от ултразвука.

Не се споменава за друг подобен случай.

След много прегледи и една лека бременност, Мишел родила сладко, малко момиченце.Детето е напълно здраво и се превръща в гордостта на мама и тати!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук