След „Партизан“ и „Цървена звезда“ и „Стяуа“ идва на турнира в Златни Пясъци

0
1586

По всичко личи че детския футболен турнир „Колония къп“ ще бъде най-силния това лято край морето

След като потвърдиха участието си в Кранево и Златни пясъци с общо 4 формации сръбските грандове „Партизан“ и „Цървена звезда“, сега официално потвърди присъствието си на българското черноморие и „Стяуа“(Букурещ). Румънският гранд идва с децата родени през 2005-та и 2009.та година. Друг румънски отбор – „Поли“(Яши) пък ще участва при децата родени през 2007-ма и 2008-ма година. Почти сигурно в  „Колония къп“ ще участват и още два румънски отбора – „Политехника“(Тимишоара) и  „Арад“. Очаква се до дни ти и фициално да потвърдят участието си.

В същото време сериозно нарастна и присъствието на сръбски школи. За детския футболен фестивал край морето идват и „Рад“(Белград), „Борац“(Чачак) и „Лане“. Това е частната академия на бившия футболист на Ливърпул и  „Стандарт“(Лиеж) Милан Йованович.
„Колония къп“ ще се проведе на Златни пясъци и Кранево между 10-ти и 21-ви юни за деца в 6 възрасти, родени от 2004-та до 2009-та година. Сред участниците има и доста български отбори като „Лудогорец“, „Дунав“(Русе), „Черно море“, „Нефтохимик“, „Черноморец“(Бургас), „Звездичка“ и много други.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук