СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ В ДЕЙЛИ ПРЕС: Прокуратура в София отново нищи сигнали за конфликт на интереси в Дирекция „Социални дейности“ към Столична община? (СНИМКИ)

0
54638
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес" - София.

След публикация в Информационна агенция „Дейли Прес“.

Софийска районна прокуратура (СРП) отново започва проверка в  Дирекция „Социални дейности“ към Столична община, научи „Дейли Прес“.

„Дейли Прес“ от година разкрива далавери с назначения, разхищаване на средства, аморални завери на персонала в Дирекция „Социални дейности“ към Столична община. „Дейли Прес“ наскоро публикува разследване как социалната експертка – „шефка“ Надя Джунова пробутва с протекциите на Столична община дъщеря си Цветина Петковска, току-що завършила гимназия, за директор в Център за настаняване от семеен тип (ЦНСТ), а след това я преназначава на длъжност сътрудник социални дейности в закрития вече дом за деца лишени от родителска грижа „Асен Злататров“ в столичния кв. „Надежда“.

За израстване в кариерата Цветина била прокарана в предварително подсигурен конкурс на Столична община „Шанс за децата”, че да заеме сладка длъжност в един от откриващите се в София центрове за настаняване от семеен тип. Тогава топ журналиста Тодор Стефанов отбелязва в разследването си, че дъщерята на Джунова постигала всичко това с лекота и… без нужния образователен ценз, защото майка й била в комисията и в тясна връзка с колежки – служителки от Дирекция „Социални дейности” на Столична община.

Резултат с изображение за Дирекция "Социални дейности" към Столична общинаОт няколко години Надя Джунова неуморно пробутва дъщеря си на позиции в социалната сфера. Запознати с историята на връзкарката разказаха пред „Дейли Прес“ как Цветина Петковска била назначена с наглите протекции на майка си Надя Джунова и с натиска на Столична община за „възпитател“ преди време в ДД „Асен Златаров“ през 2011 г. Прясно завършилата гимназистка не само възпитавала децата, които й били почти връстници, но и обучавала всички по-стари от нея възпитатели, които имали по едно и по две висши образования.

След като скандалите заради наглото поведение на супер възпитателката изнервили всички, от СО променили длъжността на тинейджърката на сътрудник социални дейности. След като натрупала няколко месеца опит връзкарката преминала към НПО все под крилото на майчето си Надя Джунова.

Резултат с изображение за Надя ДжуноваПреди две седмици екип на „Дейли Прес“ отиде да потърси в коментар самата Надя Джунова, но тя нагло изгони екипа ни от стаята си в Дирекция „Социални дейности“. „Знаете, че има пресцентър който се намира в Столична община към него се обърнете аз няма да коментирам нищо, че и никъде не пише, че съм длъжна“, каза нагло Джунова. „Напуснете кабинета нямате право да снимате нито пък да ме питате подобни въпроси без моето разрешение“, ревна с крокодилски сълзи тя.

Толкова може, толкова прави столичната общинска администрация! Според „правилните“ софиянци – най-добрата до сега! Никога София не била толкова уредена, чиста и подредена!? Няма как иначе – ГЕРБ е на власт!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!Резултат с изображение за Надя Джунова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук