След публикация в Топ Преса Карабито, заснел клипа в пернишката морга проговори: Обувките ми струват повече от вас, журналистчетата!

0
1385

„Псувам служителите, а не покойниците“

Митко Митков – Карабито, който засне клип от пернишката морга, на който се чува как псува покойниците, твърди, че всъщност това била формата му на протест. „Не са разбрали нещо, заснех видеото, за да протестирам срещу служителите в моргата, те са едни долни алкохолици, оставят труповете по коридорите. Псувам служителите, а не покойниците“, твърди той пред БЛИЦ, след публикация в Топ Преса, „Оставят телата чисто голи, псувах служителите, на видеото се чува. Как ще ми викат па на мене наркоман. Влязох в моргата, не е задължително да казвам как. Не ме е било въобще страх от труповете“, обяснява Митко Митков. В края на разговора по телефона той изпада в агресия и започва да заплашва: „Не знаете какво мога да ви направя аз на вас! Само обувките ми струват повече, отколкото вас, журналистчетата!“

narkoМитко Митков е добре познат от полицейските хроники на Перник. Миналата година той нашумя, след като преби лекар и лекарка от Бърза помощ на Гергьовден. Карабито повикал линейка, защото имал рана на главата. Когато екипът дошъл обаче, той не изчакал да го прегледат, а се нахвърлил с юмруци върху шофьора на линейката. В грозната сцена се включила и 18-годишната приятелка на нападателя, която пък извадила нож. След като била извикана полиция, Митко се нахвърлил и върху униформените.

narko-2„Защитавах го по две наказателни дела – хулигански проява и кражба. Едното приключи миналата седмица. Беше създал проблеми в болницата в Перник, беше потърсил помощ и беше буйствал“, коментира адвокатът на Митков – Владимир Босев.

Клипът от моргата бе публикуван на профила на Митко Митков. На него се виждат потресаващи кадри от близо на разсъблечени и аутопсирани трупове, на фона на които мъжки глас псува покойниците. /МираНАЙДЕНОВАБЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук