Смешно! Анка, която УБИ детето си отива в затвора за 12 години!

0
28750

12 години затвор получи днес от съда в Пловдив Гергана Благоева от град Стамболийски. 18-годишната майка е призната за виновна в убийството на 2-годишната си дъщеричка Анка, извършено по особено мъчителен начин.

Припомняме, че телцето на невръстното дете беше открито в парка на града от случаен минувач. По-късно майката ще обясни, че малката плачела и повръщала, за това и била напъхала чорап в устата, за да спре. Днес Гергана се призна за виновна, каза, че съжалява за нечовешката си постъпка и поиска съкратено съдебно следствие. Заради това дадената присъда от 18 година се редуцира с една трета и стана 12 години.

Прокурорът по делото настоя за 20 години зандан, след това коментира, че няма да обжалва, но изрази опасения, че след 6 години Гергана ще бъде пусната на свобода заради добро поведение. В залата беше и Янко Симеонов, с който Благоева е живяла на семейни начала. Той се яви като граждански ищец. Гергана разказа, че е имала трудно детство, родителите й много малка я дали на Янко. Той не е припознал нито починалото момиченце, нито по-малкото им дете. По желание на майката 1-годишното мъниче е дадено за отглеждане в приемно семейство.

Гергана уби детето си през юли миналата година. Целият Стамболийски беше в потрес. След една седмица майката беше арестувана и от тогава не е излизала от килиите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук