Снимки, които никога не сте видели: Фолк певици се разкрачват пред фенове като пред гинеколога! Показват си най-милото!

0
7426

Докторе, кажи!

Родните фолк певици се допитват до своите фенове за най-интимните си проблеми. Или поне така изглежда, когато пеят на участие.

Андреа, Камелия и Емилия се разкрачват толкова брутално пред почитателите си, че човек би си помислил, че е в гинекологичния кабинет на „магарето“, а не на участие.

Ветеранка на разкрачените пози е чалга дивата Андреа. Много пъти сме ви показвали как си развява силиконовата гръд и умишлено си показва зърната и ареолите.

Но това е само малка част от ексхибиционизма на певицата.

Най-култовата й изцепка е, когато разкрачи широко крака пред камерата, за да се снима с фенка. Прозрачното й бельо бе сложено, колкото да се каже, че има такова.

Никак не й отстъпва и колежката Камелия. Тя винаги е провокирала със скандалното си поведение и дори е известна като Откривателката на голия пиар.

Също като Андреа редовно си показва гърдите, а когато е в настроение – заголва и дупе, и други подробности. Камелия винаги е в настроение!!!

За разлика от гореизброените обаче, на Емилия не й е в кръвта да ползва публиката за личен гинеколог. Въпреки това не са единични случаите, в които и тя открехва „портите на храма“…

Вижте снимките по-долу.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук