СНИМКИ 18+ :Уволниха спортна репортерка заради голи снимки

0
2041

Американската репортерка Пейдж Дюк, която е сред най-известните лица на директното излъчване на автомобилните серии НАСКАР, остана без работа. Спонсорите на надпреварата побеснели, след като в общественото пространство се появиха нейни компрометиращи снимки. На тях красавицата е чисто гола и в предизвикателни пози. Кадрите били заснети преди шест години от бившето гадже на г-ца Дюк, която по онова време учела в колеж.

Скандалът с еротичен привкус стана причина за незабавното уволнение на 24-годишната Пейдж Дюк. Самата тя е много разстроена от случилото се и не може да си намери място от срам. В интервю за американските медии Пейдж заяви, че това е най-неприятното нещо, което й се е случвало досега в живота и отбеляза, че живее заради работата си.

„Не съм имала намерение никой да вижда тези снимки и сега се чувствам използвана. Загубих работата си, а тя беше перфектната за мен. По-лошо нещо не съм си представяла, че може да ме застигне“, изплака пред „Фокс Нюз“ хубавицата, която беше едно от трите „Спринт Къп момичета“ и като такова правеше интервюта с пилотите, механиците и шефовете на отборите през миналия сезон.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук