Софка въртяла любов с турчин на 19

0
986

а Софи Маринова трябва да й бъде забранено да доближава мъже под 20 години. Немирната ромска чучулига е прелъстила и изоставила свой колега от Турция, който е не много по-голям от сина й Лоренцо, научи репортер на „ШОУ”.

Не е тайна, че звездата на „Съни Мюзик” отдавна не е спала с мъж на своята възраст или по-голям от нея. Настоящият й любовник също е десетина години по-малък. Заради него Софка се принуди да се отбие през клиника, за да си „рефрешне” силиконовата пазва. Преди година пък ромската
перла

зачена от далечен братовчед на Фики

Стораро, но се наложи да абортира заради извънматочна бременност. Припомняме и, че преди това изпълнителката на „Стари рани” дълги години живееше със своя доведен син Дачо – наследник на бившия й мъж Петър и брат на 14-годишния Лоренцо.

Но с изброеното трио се изчерпват младоците, издържали успешно секс теста в кревата на народната любимка. Немирната Софка е била ощастливявана и от турския изпълнител Исмаил Матев. Наскоро 23-годишният певец бил приет с протекциите на бившата си любовница в компанията на продуцента Крум Крумов, а преди няколко дни излезе и първият им съвместен проект „Дай ми”.

18_Sofi_Marinova_Ismaill2.jpgВсъщност Софчето и Исмаил отдавна са свършили тази работа… Двамата колеги взаимно се отдали един на друг преди няколко години, когато младокът все още нямал навършени 20 лазарника, категорични са запознати с интимните тайни на Маринова. Пак според тях познанството й с Исмаил тръгнало от сватба, за която и двамата били ангажирани за участия.

Задявката им била мимолетна

но след като се наситили един на друг, продължили да поддържат приятелски отношения. Въпросният Исмаил бил познато име в музикалните среди в Турция. Преди две години се записал на кастинг за най-популярното турско шоу „Попстар”.

Макар да е български гражданин, това не му попречило да се превърне в любимата музикална звезда на Турция, да надвие конкуренция от над 20 000 души и да грабне голяма награда от 100 хил. турски лири (малко над 91 хил. лв. – б.р.).

Представял е България и на „Тюрквижън 2014” в гр. Казан, Татарстан, където също се нарежда сред финалистите. Преди няколко месеца му хрумнала идеята да пробие и у нас. Веднага използвал интимното си познанство с кака му Софка, която и без друго го кандардисвала да се пробва и в попфолка. „За мен тя е най-харесваният женски глас и е единствената, която не се нуждае от реклама.

Гордея се, че имам такъв приятел като нея и й благодаря за всичко”, разправял Исмаил из фирмата на продуцента Крум.

Преди музикалните формати и конкурси, той пеел предимно по турски сватби, не само в България и Турция, но и в цяла Европа. Те обаче не преминават по обичайния начин – пее се от обяд до следващата сутрин. След някои от тях дуетният партньор на Софка губел гласа си.

Стоян ИВАНОВ,ШОУ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук