Спипаха син на бивш кмет с огромно количество наркотици

0
1243

Освен 10 килограма канабис, са иззети и семена за разсад и електронна везна

Кметски син от Врачанско е заловен с голямо количество наркотици, съобщава Tribali.info. Полицейски служители нахлули в дома на 35-годишния Тодор Тодоров в село Хайредин, където намерили канабис. Оказва се, че стопанинът е син на бившия кмет на селото Кирил Тодоров, който е управлявал в периода 2004-2007 година.

Обискът на ченгетата е извършен в понеделник. Униформени служители заедно с прокурор претърсили дома на мъжа. Там били намерени изсушени листа от стръкове и съцветия, топчета със зеленикава суха листна маса, които при направения полеви наркотест реагирали на канабис. Иззети са също и голямо количество семена от канабис, които са били подготвяни за засаждане, както и електронна везна. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха вчера от полицията във Враца.

Намерената дрога е била около 10 килограма, заяви настоящият кмет на Хайредин Тодор Алексиев. Селският първенец разказа, че бащата на Тодор Тодоров, който преди е седял на кметския стол, в момента работи като данъчен служител. Двамата са били опоненти и на предходните местни избори.

Майката Мирослава пък заема длъжност в социалната служба в селото.

На фона на постовете, които заемат родителите му, Тодор явно е решил да тръгне по друг път. Въпреки това изглежда, че крушата не пада по-далече от дървото, защото в селото има оплаквания и срещу бившия управник. Според местните жители той се възползвал умело от служебното си положение. Никой обаче не пожела да застане и да разкаже на какъв натиск точно е подложен. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук