Спират временно водата в някои части на София на 30 март

0
1059

На 30 март (сряда), във връзка с извършване на ремонтни дейности по измервателно устройство на довеждащ водопровод във вилна зона „Симеоново-север“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Вилна зона „Герена“ – Бункера
По Околовръстен път от отклонението за лифт „Симеоново“ до бул. „Братя Бъкстон“
Кв. „Кръстова вада“
Кв. „Кръстова вада“ – по ул. „Никола Крушкин – Чолака“
Кв. „Манастирски ливади“ – изток ( района около газстанция на бул. „Луи Айер“
Жск. „Малинова долина“
По бул. „Симеоновско шосе“ от ул. „Околовръстен път“ до ул. „Иван Странски“
Кв. „Витоша“ – ж.к. „Макси“, ж.к. „Градина“

С понижено налягане на водата ще бъдат клиентите в района на :
Кв. „Горна баня“ – бул. „Никола Петков“ , ул. „Бойчо Бойчев“, жп линията София – Перник и местност „Подлозище“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: жск. „Малинова долина“ пред бл. 29 от 21:00 часа на 30.03.2016;кв. „Манастирски ливади – изток“ – ул. „Луи Айер“ колелото на автобуса от 21:00 часа на 30.03.2016 .
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 30 март (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Граф Игнатиев“ Център район „Средец“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 12:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Граф Игнатиев“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Георги Сава Раковски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Шишман“ ъгъла с ул. „Граф Игнатиев“.
На 30 март (сряда), във връзка с прекъсване и монтаж на пожарен хидрант на ул. „Фурка“ жк. „Сердика“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Фурка“ от ул. „Гюешево“ до ул. „Незнаен войн“
по ул. „Незнаен войн“ от ул. „Фурка“ до ул. „Хайдут Велко“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Незнаен войн“ срещу бл. 6.

На 30 март (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Панчовица“ с. Доброславци , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Уршак“, ул. „Първанова чешма“, ул. „Доброславско шосе“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Доброславско шосе“ ъгъла с ул. „Бранище“.

На 30 март (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Добри Немиров“ жк. „Люлин“ – център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Добри Немиров“ от ул. „Арх. Ненов“ до ул. „Христо Фотев“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Добри Немиров“ ъгъла с ул. „Арх. Ненов“.
На 30 март (сряда), във връзка с ремонт на водомерен възел на резервоар „Яна“ с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Стара планина“ от №1 до №32
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стара планина“№10.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството./труд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук