„Справедлива България“: Крайно време е България да се управлява от народа, а не от Брюксел и Вашингтон!

0
235

„Крайно време е България да се управлява от народа, а не от Брюксел и Вашингтон“, това заявиха от обединение „Справедлива България“.

„През последните години сме свидетели на грубо вмешателства във вътрешните и външните работи на България от страна Вашингтон и Брюксел. Благодарение на тези вмешателства българския народ заплати милиарди левове за самолети  F-16, които дори и на картинка не сме видели как изглеждат. България бе принудена да прекрати изграждането на газопровода „Южен поток“ отново под външен натиск от Вашингтон и сега виждаме какви са последствията за страната ни. Под натиск от Брюксел бяха затворени четири ядрени блока на АЕЦ „Козлодуй“, от което страната ни загуби милиарди левове, но нашите така наречени съюзници дори не трепнаха“, съобщават още от „Справедлива България“.

„Няма да бъдем неми свидетели пред случващото се и днес в България. Чужди фондации и НПО-организации илизват милиони долари в различни политически проекти, чрез които да осъществяват контрол върху управлението на страната ни. Последното правителство и парламент не бяха български, а бяха васални притурки на Вашингтон и Брюксел, за което народа плати отново милиарди левове в резултат на безумните решение, взети от управляващите“, казаха още от „Справедлива България“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук