Сръбски банди превземат София

0
1423

Едни от най-обичаните сръбски банди ще гостуват всеки четвъртък на сцената на най- популярната столична механа  Българка”, съобщиха за агенция ПИК от мениджмънта на заведението. За откриването на „ Вечерите на сръбската музика и кухня” в механата тази седмица са поканени виртуозите от оркестър „Тик так”.

„Българка” стартира новата си седмична програма. За понеделник в механата е обявено ”Стаф – парти“. Новато ръководство на „Българка” прави реверанс към конкуренцията, давайки отстъпка 40 процента от цялата сметка за всички персонали на заведенията в София.

Вторник е вечерта на група „Изомрудъ”. Умалената версия на „Черно фередже” ще забавлява гостите с нецензурирани песни и солени вицове и закачки . Сряда на сцената се качва оркестър „Българка”.

Бенда на механата се ръководи от известния в цяла България клавирист Калин Костов. За уникалното му звучене заслуга имат и цигуларят Лидиан и саксофонистът Стефан Памуков.

Солисти на бенда са бившият вокал на пианобар „Арбат” Рики и Ралица Спасова. Петък и събота има фолклорна програма. Танцова формация „Сая” и оркестър „Българка” са причината в механата да се вият най-дългите хора в София. За петък и събота предварителната резервация е наложителна, ако не искате да ви върнат заради липса на места.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук