СТАНА ЯСНО! Вижте защо премиерът влетя извънредно в парламента!

0
1460

Съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов е поканил в Народното събрание премиера Бойко Борисов, който както по-рано съобщихме изненадващо влетя в сградата рано сутринта.

Премиерът прекара близо час в стаята на Цецка Цачева, където бе забелязан и Симеонов. На излизане Борисов коментира пред журналисти, че промените в изборния кодекс са следствие от проведения референдум, иницииран от президента Росен Плевнелиев.

Повече подробности за срещата ще бъдат дадени на извънредна пресконференция в кулоарите на ГЕРБ и Патриотичния фронт, съобщава БЛИЦ.

Междувременно, според информация на „24 часа“, от Реформаторския блок са изразили общо недоволство на срещата на Бойко Борисов и съпредседателя на Патриотичния фронт Валери Симеонов, която продължава вече втори час в кабинета на председателя на Народното събрание Цецка Цачева. На нея не е поканен шефа на коалиционния партньор на ГЕРБ Найден Зеленогорски.

„Омръзна ми всичко лошо да се приписва на ГЕРБ“, афектирал се премиерът Борисов. След около час Симеонов ще даде изявление заедно с лидера на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук