Старши комисар Николай Спасов оглави МВР-София област

0
3876

Новият директор на областната полиция на София е старши комисар Николай Спасов. Той е назначен със заповед на министъра на вътрешните работи Валентин Радев, съобщи БНТ, позовавайки се на МВР. Комисар Спасов бе представен пред ръководния състав на областната дирекция от главния секретар на МВР – гл. комисар Младен Маринов.

„ОДМВР-София се очертава като най-сложната дирекция по отношение на структура и специфика на обслужваната територия. Старши комисар Спасов е професионалист с голям опит в подобна среда. Познавам неговите качества и съм уверен, че ще се справи, както го е правил и досега“, обяви главен комисар Маринов.

Той подчерта, че очаква от служителите на дирекцията активни и бързи действия, добра комуникация и ефективно взаимодействие с органите на местната власт за разрешаване на възникналите проблеми.

„Винаги намирам начин да изпълня поставената ми задача. Искам до себе си работещ екип“, обърна се към присъстващите началници новият ръководител на ОДМВР-София.

Старши комисар Николай Викторов Спасов започва работа в системата на МВР през 2008 г. Той е бил зам.-директор на ОДМВР-Варна и директор на ОДМВР-Добрич.

Валентин Радев призна за грешки в МВР по случая Пелов

Валентин Радев призна за грешки в МВР по случая Пелов

Директорът на МВР София-Област освободен, защото не се е справял

Припомняме, след бягството на двама затворници от Централния софийски затвор – Владимир Пелов и Радослав Колев бе сменено ръководството на МВР-София област.

Смениха шефа на областната дирекция на МВР-София

ОБНОВЕНА

Смениха шефа на областната дирекция на МВР-София

Замениха Мариета Иванова с Георги Григоров

Малко преди това директорът на Областната дирекция на МВР в София комисар Георги Григоров е подал рапорт за пенсиониране, съобщи БНР.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук