Стоянка Мутафова в шок: Боже, майко мила! Ние толкова се обичахме с Кольо

0
1593

И голямата актриса Стоянка Мутафова научи от агенция ПИК за смъртта на актьора Никола Анастасов. „Боже, майко мила, така ли“, каза през сълзи Мутафова, когато разбра, че актьорът е издъхнал тази нощ в съня си.

„Ние с Кольо се обичахме много, извънредно много“, сподели още актрисата и добави „Имахме едно голямо приятелство, бяхме много близки. Винаги си споделяхме и доверявахме неприятностите. Помагахме си в трудни моменти.“

„Той беше невероятен човек и невероятен актьор. Имали сме своите трудности, но се обичахме много. Бяхме големи приятели“, повтори Мутафова.

След като научи за тъжната вест, актрисата обяви, че веднага ще звънне на съпругата на актьора, за да разбере кога ще е погребението и дали може да помогне с нещо.

Както първо ПИК съобщи, големият български актьор Никола Анастасов е починал тази нощ. На 84-годишна възраст той е издъхнал в съня си и подробности за причината за смъртта му още не са ясни. Новината за кончината му беше потвърдена и от шефа на Сатиричния театър Здравко Митков пред ПИК.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук