Страховита заплаха за Мондиала: Ще го превърнем в Трета световна война

0
1520

Английските футболни хулигани отправиха сериозна заплаха към Световното първенство в Русия, което е това лято. Те обещаха на домакините, че ще превърнат Мондиала в Трета световна война.

„Ако хората мисля, че всичко е шега, че ще пием, пеем, играем футбол и говорим приятелски, жестоко се лъжат. По-добре да не идват. 60-годишни селяни от Нюкасъл и другаде също няма нужда да присъстват. Няма да има Мондиал, ще има трета, четвърта, пета световна война“, казва радикален английски фен.

„Събрахме се и се обединихме за първенството. Тук няма клубни пристрастия, всички сме заедно. Ще бъдем единна армия“, допълва той.

Думите му бързо намериха отзвук в Русия.

„Нито ще има война, нито борба. Всички опити за създаване на проблеми ще бъдат прекратени още в зародиш. Бих посъветвал всички, които идват към Русия с лоши намерения, да научат историята. Там ясно ще разберат колко такива като тях сме срещали през годините. Идвали са смели и са си тръгвали с наведени глави. Използвахме ги за черноработници, за да строят важни за Съветския съюз съоръжения“, отвърна пред радио „Говорит Москва“ ръководителят на комисията по сигурност на руския футболен съюз Владимир Маркин.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук