Страхува ли се прокуратурата да провери скандалния договор на Радан Кънев? Туморите на Костов не са плъзнали само върху държавното обвинение, засега!

0
1329

Скандалният договор сключен между военното предприятие „Терем“ и личната адвокатска кантора на бореца за демокрация Радан Кънев продължава да е най-горещата тема в България.

Крещящият конфликт на интереси излезе на бял свят вчера, когато членът на ДСБ Стоян Янов е уредил със златния договор не кой да е, а неговия партиен началник.

За подобен скандал във всяка европейска държава падат глави на политици.

Да очакваме, че Радан Кънев и шайката му ще проявят достойнство е все едно да чакаме възмездие за мафиотската приватизация на Костов.

До момента метастазите на Ментора от „Драгалевци“ са плъзнали из съдебната власт. Реформаторите владеят най-висшия съд – ВКС, разпрострели са се и в най-ключовия – СГС.

Остава им само да пробият и държавното обвинение.

Г-н Цацаров, не искам да повярвам, че прокуратурата действа само по доноси на „Протестна мрежа“.

Депозиран ли е сигнал от метежниците, прокуратурата реагира със скоростта на светлината и привика всички, които са описани от хранениците на „Америка за България“.

Другите случаи потъват в небитието.

Г-н Цацаров, отказвам да повярвам, че българската прокуратура се страхува да си свърши работата и да провери Радан Кънев от притеснение, че след това той ще сътвори интрига във фейсбук.

Крайно време е прокуратурата да покаже, че за нея недосегаеми няма и действа в името на справедливостта.

В противен случай ще останат съмненията, че и тя като съда са отровени от невидимата сянка на Костов и кукловодите му./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук