СТРАШЕН КИЧ! Кадър от Фейсбук взриви мрежата: Марешки си прави реклама с папата! Лъсна на видеостена по улиците

0
228

Снимка с билборд, на който се виждат зам.-председателя на парламента Веселин Марешки и папата, лъсна по улиците и взриви социалните мрежи. Хората се възмущават от тъпата и кичозна реклама на варненеца със Светия Отец. Но все още не е ясно къде точно се намира рекламнното пано и дали не е монтаж.

Лидерът на „Воля“ бе част от българската държавна делегация, оглавявана от президента Румен Радев, която посети Ватикана на 24 май.

„Бях от лявата страна на Папата и това беше едно от най-вълнуващите преживявания в живота ми“, разкри преди дни в тв ефира Марешки.

 

И се оплака, че се чувства в изолация.

„Изолират ме като черен лебед, но ще дойде време, в което ще видят, че съм бил прав.“, заяви зам.-председателят на парламента.

По думите му, никой в момента не му вярва, че политическото статукво в България през последните 27 години е било лошо на страната, но идва времето на идеалистите.

„Ще се търсят борбени хора като Папата, като Зукъмбърг, които искат да променят и да се борят с неща, които днеска изглеждат нереалистични“, допълни Марешки, вероятно визирайки основателят на „Фейсбук“ Марк Зукърбърг.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук