Страшен слух във Фейсбук! Майката на Цвети се самоубила, страдала от шизофрения?

0
1743

Най-масовата „медия“ – Фейсбук, се нажежи до червено от коментари след опита за самоубийство на талантливата ни гимнастичка Цвети Стоянова. 21-годишното момиче скочи от 6-ия етаж на апартамента на баба си, в който живеела. Тя беше приета в „Пирогов“ контактна, но в тежко състояние с политравма. След направената спешна животоспасяваща операция, при която беше отстранен далакът на Цвети, тя беше преместена в реанимация.

Лекарите и днес оценяват състоянието на златното ни момиче като критично и изключително тежко. След разкритието, че тя сама е опитала да сложи край на живота си, плъзнаха всякакви коментари, версии и догадки. Според мълва, препускаща от стена на стена във Фейсбук, майката на Цвети също е посегнала на живота си. Тя се самоубила след отключена шизофрения.

Ако Цвети е наследила страшното заболяване от майка си, вероятно не депресия, а нещо много по-страшно я е терзаело, коментират в социарлната мрежа.

Въпреки догадките и слуховете, хората се обединяват в едно – в молитвите си за спасението на Цвети и в пожеланията си за нейното оздравяване./ПИК

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук