Страшна трагедия във Враца! Бащата на Людмила не преживя смъртта й и се самоуби

0
1552

Жестока трагедия потресе жителите на Враца. По-малко от месец, след като жена се самоуби, нейният баща също сложи край на живота си.

Зловещата семейна история започна на 17 май, когато 40-годишната Людмила полетя от един от високите блокове на улица „Вежен“ в града. Посред бял ден тя се качила на площадката между 13 и 14 етаж, отворила прозореца и скочила. Тялото й се размазало на стълбите пред ужасените погледи на десетки очевидци.

Близо месец по-късно нервите на бащата на самоубийцата Веско не издържали, пише „Булнюз“. Той не могъл да преживее загубата на дъщеря си и също взел фаталното решение. В събота почерненият родител се затворил в банята на жилището си и се гръмнал със законно притежаваната си ловна пушка.

Второто самоубийство не беше оповестено в официалния бюлетин на МВР. Но това е само една от загадките около трагичната история на врачанската фамилия. Така и не стана ясно как Людмила, която е била настанена за лечение в психодиспансера заради сериозни проблеми, които имала в продължение на 20 години, се е измъкнала от институцията във фаталния ден./PIK

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук