Суперскандал! Калина Паскалева лъсна в по*но клип с орална любов (КАДРИ 18+)

0
3243

Сензационен клип със скандалното и доста разкрепостено участие на Калина Паскалева изскочи от архивите на неин бивш  любовник.

Домашното видео е снимано  преди близо петилетка и показва  и най-малката интимна подробност от тялото на сегашната журналисткта, както  и завидните й способности  в леглото.

Една от версиите е, че клипчето е направено от бивш любовник на Паскалева, когото изкусителката брутално зарязала и който чак сега, когато тя е в БИГ Брадър,  решил да си отмъсти.

Пичът от клипа е скрит и неразпознаваем от зрителите. На възраст той видимо е между 25 и 30 години и изглежда доста вдъхновен от оралните ласки на Калина. Цели дванайсет минути  двамата се отдават на разюздана любов и доста пикантни ласки.

Клипчето било закупено  срещу 10 000 лева, колкото се предлагало на черно сред софийския елит, твърди в. „Уикенд“, като не споменава платил ли е за горещото видео. Даже си оставя вратичка, че съществува версия участничката във видеото да не е точно Калина, а жена, която много прилича на нея. Или пък някой, разпознал се в книгата й „Дневниците на една ку*ва“ е решил да направи видеомонтаж, за да й го върне тъпкано.

Всъщност по*ното си е на Калина, снимано е  преди шест години, а от 3 г. свободно циркулира из интернет.калина паскалева

От „Уикенд“ доста смело лъжат, че са броили пари на читател за клипа, след като просто могат да си го изтеглят от мрежата, където той е превтасал.

Най-потресаващото е, че Калина е  сътрудник на вестника , който в момента яко я маскари с горещото по*но произведение. Изданието е стигнало дотам в падението си, че прави сензация със свой служител. Още по-ужасното е, че самият вестник е издател на книгата й „Дневниците на една ку*ва“. Според хора от гилдията обаче и книгата не е нейна, а е писана от творчески колектив в състав- Мартин Радославов, Светльо Дукадинов, Мирослав Боршош и Георги Неделчев. Всеки от разказите в розовото книжле е писан в напълно различен стил и за познавачите е ясно, че няма как книгата да е творение само на един човек. Калина Паскалева е само лице на проекта, каегорични са запознати.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук