Супер Динко във ВИП Брадър срещу 150 бона

0
1175

Супер Динко от Ямбол, прочул се по цял свят като „ловец на бежанци“, влиза в „ВИП Брадър“. Това не е новина, вече е ясно, че младият мъж е впечатлил продуцентите на реалитито с неподправения си натюрел и ще изстреля рейтинга на шоуто в телевизионния Космос.

Новина обаче е сумата, срещу която „брадърите“ ще си имат такъв съквартирант. Към момента се споменаваха суми от порядъка на 100 000 лева. Истината е, че за изпълненията си Динко ще получи точно 150 000 лева, издадоха източници от шоуто.

Така мъжагата ще е големия коз на „ВИП Брадър” тази есен. Провинциалният Рамбо, който се превърна във всенароден любимец, залавяйки мигранти на границата, вече е подписал с продуцента на шоуто „Олд скуул”.

Половината пари ще му бъдат преведени авансово като капаро. Причината е, че Динко е бил настоятелно ухажван и от другото риалити шоу, което ще върви през есента – „Фермата”. То ще се излъчва по Би Ти Ви „на гърба” на „ВИП Брадър”. Тази година аграрното шоу ще включва и знаменитости, което се очаква да увеличи значително гледаемостта му./BIG5

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук