Събират помощи за 4-те деца на залятата с киселина 32-годишна жена

0
1390

Близки на 32-годишната Бела Михайлова от велинградския квартал „Анезица“, която бе залята с изгарящ химикал от бившия си съпруг на 8 ноември, се оплакаха, че 4-те деца на пострадалата жена се нуждаят от помощи. Те са съответно на 14,12, 6 и 4 години и имат нужда от дрешки, храна и обувки.

Децата са останали на грижите на бащата на Бела, докато тя се възстановява в болнично заведение. Според сестра й Цвети на Бела е била направена поредната операция и добре, че разходите се покривали от Здравната каса, защото семейството няма средства, за да ги поеме, твърдят роднините на потърпевшата. Трагедията с 32-годишната Бела се разигра вечерта на 8 ноември недалеч от дома й, когато тя се връщала от близкия магазин и била пресрещната от бившия си мъж Костадин К. Тъй като те живеели разделени той дошъл да я убеждава да се върне при него.

Пресрещнал я на улицата и тъй като жената отказала да го послуша, Костадин я нападнал с юмруци, а накрая плиснал на главата й неизвестна до момента течност, от която жената има изгаряния по лицето, ухото, шията и горната част на тялото. Заради нанесените поражения тя бе настанена в болница, но роднините й отказват да кажат точно в коя от страх Костадин да не я намери и отново да се саморазправи с нея. Веднага след инцидента нападателят е бил задържан във велинградската полиция за денонощие и след това освободен, тъй като нямало свидетели на случката.

В местното районно управление на МВР се води разследване под наблюдението на прокуратурата в курортния град. Когато били разпитани децата на пострадалата те разказали, че майка им била подложена на постоянен тормоз и живеела в непрестанен страх.

Ако някой има възможност да помогне на децата може да го направи по банкова сметка: BIC: BPBIBGSF, IBAN: BG38BPBI88981030041924, Бела Миладинова Михайлова.

/монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук