Съкрушена: Наталия отвори семейния гараж и откри мъртви мъжа си и разголената му любовница

0
1396

38-годишната Наталия Нальотова от Тутаев, Ярославска област, открила в гаража телата на съпруга си и неговата любовница, които се задушили от автомобилни газове. До този момент дори не подозирала за изневярата на  съпруга си, пише Daily Mail.

Шофьорът на камиона Денис Нальотов често се застоявал в гаража, а съпругата му Наталия била сигурна, че той е зает да ремонтира колата. На 21 януари обаче мъжът не се върнал за вечеря. Съпругата му отишла да види какво прави още в гаража. И тук я очаквал двоен потрес – тя научила за смъртта на съпруга си и за неговата изневяра.  До тялото на Денис Нальотов лежала разголена Альона Иванова, омъжена и с деца 30-годишна зъболекарка. Както станало ясно, прелюбодейците често използвали гаража за интимните си срещи, но този път запалили колата, за да се сгреят.

Идеята им се оказала фатална И Денис, и Альона се задушили от отровните газове. Той оставя сирак 14-годишен син, а тя – две малки дечица.  В момента полицията разследва смъртта на любовниците. Най-вероятно тя ще ще бъде призната за нещастен случай, тъй като при аутопсията не са открити следи от насилие. „Това е ужасен удар за Наталия – да загубиш съпруга си по този начин. Тя не подозираше нищо“, споделя приятелка на младата вдовица.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук