С*KС СКАНДАЛ! Актрисата Аманда Сейфрид снимана как прави френска любов на надарено гадже!

0
2505

Шокиращ секс скандал е напът да срине кариерата на Аманда Сейфрид, която досега го играеше света вода ненапита.

Тези дни в редакционната поща на HotArena бе получен сигнал с компрометиращи снимки на световноизвестната актриса, която прави френска любов на гаджето си.

На фотосите мъжът не се вижда, но за сметка на това не остава и съмнение, че главното действащо лице е именно Аманда Сейфрид. Блондинката задоволява доста надарен мачо насред океана, на фона на красив залез.

Освен надарен, мъжът се отличава и по това, че е необезкосмен…

Малко вероятно е да става въпрос за настоящия й годеник 40-годишния Томас Садоски, с когото са заедно от няма и 2 години. Двамата в момента чакат бебе, като Аманда е в доста напреднала бременност.

По всяка вероятност снимките са пуснати от нейно бивше гадже, което иска да я злепостави. И успя!

Сейфрид досега се славеше с безупречен имидж и бе чиста като момина сълза. Преди време за първи път показа гърдите си в холивудски филм и имаше сериозни притеснения как това ще се отрази на кариерата й.

„Първата ми мисъл, подписвайки договора за филма, беше: „Това може да унищожи моята кариера“. Но всъщност голите сцени ме накараха да се почувствам освободена“, призна тогава Аманда.

Явно след този филм актрисата го е ударила тотално на слободия. Освен снимките, на които прави френска любов, разполагаме с още една, на която Сейфрид позира по голи гърди пред няколко приятелки по време на шопинг. На друга пък си прави селфи заедно с непознат мъж, с когото отново са голи пред огледалото.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук