СNN неочаквано и ШОКИРАЩО: Русия ПРЕБОРИ САЩ с… Няма да ПОВЯРВАТЕ с какво ОРЪЖИЕ?! Вижте подробностите!

0
1258

Американските медии, които си присвояват титлата „световни медии“, или „международни“ такива, и проглушиха ушите на света, че говорят от името на някаква тяхна и твърде митична „международна общност“, този път надминаха себе си.

И, разбира се, пак удариха онова нещо, с което се мери човешката интелигентност. Само че този път не само го удариха, но и го раздробиха на парчета. А „заслугата“ се пада отново на американския канал CNN. Напълно подчинени на своите господари от Транснационалните корпорации, американските медии, воглаве със CNN, пак се опитаха, пряко сили, да очернят колкото могат Владимир Путин и Русия.

Всъщност се опитаха най-първо да заблудят света, че Путин и Русия са агресори, които искали да завладеят целия свят. Нещо  повече. Те искали да посеят и расова вражда между черните и белите в САЩ.

Само че светът вече не може да бъде заблуден толкова лесно. Колкото и да не им се иска на янките, хората по света вече са свързани помежду си чрез Интернет и социалните мрежи. И нищо не може да спре този контакт.

Именно чрез него, хората научават за събитията по света, в момента, в който те се случват. И което е най-важното, обменят мнения, възгледи и становища. И по този начин винаги се добират до истината. Затова вече нищо не може да остане скрито-покрито.

Всички знаем за отчаяните опити на щатските конгресмени да прехвърлят вината от болната глава на здравата. Тоест, да се опитат да заблудят света, че за ставащото в света и в собствената им държава, не са си виновни те самите, а Русия и Владимир Путин. Които се намесвали на само в изборите за президент. Вече се намесвали във всичко.

Затова сега щатските медии се силят да обвинят Русия и за бунтовете на афроамериканците, които избухнаха в края на управлението на Обама. А те избухнаха, защото негрите очакваха, че положението им ще се подобри с идването на Обама на власт. Но това не стана.  Точно обратното. Полицейското насилие над чернокожите се засили. Затова афроамериканците тръгнаха на бунт.

Всички помним още как Конгресът дори инициира „разследване“ на ФБР и ЦРУ, които да докажат „руската намеса“ в политическия живота на САЩ. Лошото е, че до ден днешен, тези мастити институции не можаха да открият и сянка от съмнение за някаква митична руска намеса.

След като тези опити се провалиха, медиите започнаха да пробутват версията за руски хакери, които „бъркали“ в щатските сървъри. Пак за да вгорчат живота на управляващите от Капитолия. Но и тази теза не можа да получи никакво потвърждение.

Тогава американският „мозъчен“ тръст тръгна да търси…реклами, които уж влияели на общественото мнение. Защо реклами? Ами много просто. Защото реклами има навсякъде в мрежата. Лица, свързани с Русия рекламирали във Фейсбук, Туитър и други социални мрежи и така влияели на населението в Щатите.

Чували ли сте по-малоумна версия? А версията е малоумна защото по стар американски навик, пропуска да каже цялата истина. Говори се за реклами, пуснати от руснаци или от хора, свързани с Русия. Но не се казва, че тези реклами са търговски, а не политически. Защото никой няма да позволи на частни лица да пускат политически насочени реклами. Там има строг регламент.

И така възниква основателният въпрос: Може ли една реклама за парфюм или за майонеза и горчица, да окаже, не какво да е, а решаващо влияние върху настроенията на афроамериканците? Може ли нещо да ги накара да се бунтуват против властта, ако те живеят добре?  И смешно и тъжно. За американската журналистика, разбира се. На това се смя от все сърце във Фейсбук и Мария Захарова, официален представител на външното министерство на Русия.

Но американската „интелигентност“ наистина нямаграници. И в създадената от самите медии атмосфера на психиатрична недостатъчност, журналистите на CNN наистина счупиха всички рекорди по измисляне на най-невероятни версии за така мечтаната от тях „руска следа“. Така медията започна да твърди, че за да повлияе на афроамериканците, Москва използвала… компютърната игра Pokemon Go.

Можете ли да повярвате в такова твърдение, което щеше да е много тъжно за американската журналистика, ако не беше толкова смешно? Руснаците, твърдят журналистите от CNN, управлявали тази игра и така създавали расова вражда в САЩ?! Тук всякакви коментари са напълно излишни.

Ще припомним само, че янките се опитаха да намерят „ръката на Кремъл“ и в изборите за президент на САЩ. Там също бяха замесени…реклами. Но…се оказа, че повече от половината от тези реклами, американците са ги видели чак след изборите. А 25% от рекламите въобще не са били показани на населението.

Какво друго да кажем освен „Браво на „Ръката на Кремъл“! Защото според „най-обективната“ медия CNN, тя вече започва изскача от всяка консервена кутия в САЩ?!

Ето до какво води желанието да омаскариш противника си! Води само до собственото ти омаскаряване! Защото „Който копае гроб другиму, сам пада в него“.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук