Тайната на идеалните снимки на Меган Маркъл е разкрита

От къде е усвоила своята фотогеничност принцесата

0
7071
Снимка: "Дневник"

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл обясни как успява да изглежда добре на всяка снимка, думите й предават от британския вестник „Сън“

Оказа се, че бащата на Меган, операторът, Томас Маркъл, от ранна възраст обучава дъщеря си да работи пред камерата.

Той ме научи да бъда благодарна, винаги да пристигам по-рано, да пия коктейл Arnold Palmer (Арнолд Палмър), намирането на най-добра светлина, когато се снима и още много неща, споделя бившата актриса.

Тя добавя, че баща й винаги е „инвестирал“ много в кариерата й и искрено й желаел щастлив живот за нея.

„Той ме возеше докато тичах по кастинги, за да стана актриса. Той вярваше в тази голяма мечта, която смятах за неосъществима.“ – признава Маркъл.

През май, личният стилист на съпругата на принц Хари разказа, че Меган Маркъл взема предвид закона на „златното сечение“, когато избира костюми.

Меган използва правилото на третия, за да постигне радващ очите образ и да покаже своята фигура в най-благоприятната светлинаВ крайна сметка, Коко Шанел веднъж каза: „Модата е архитектура. Всичко зависи от пропорциите“,  обяснява Дейвис.

Припомнете си, че след като стана ясно, че ще бъде част от най-известното кралско семейство в света, Меган бе принудена да изтрие снимките си в Инстаграм, които не подхождат на етикета на Бъкингам/lifeonline.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук