Тайна сатба в Пловдив (СНИМКА)

0
1346

Световноизвестният режисьор от български произход, създал поредицата касовата лента „Рамбо“, Тед Кочев ожени в пълна тайна и с тракийска сватба дъщеря си на Античния театър в Пловдив.

Гостите били предупредени да не снимат. Присъствието на външни лица и медии във вторник вечерта край древната сцена било абсолютно забранено, защото младоженците искали церемонията им да е само за най-близките им от двете семейства и да бъде дискретна.

Античният театър трябвало да бъде отворен единствено и само за младоженците, техните родители и близки. За да бъде наистина запазена тайната бил пуснат слух, че сватбата на 29-годишната Александра Кочев с годеника й Милен Ангелов ще се състои на 16 август, вчера. Граждански ритуал на древната сцена нямало. Подписването явно било някъде другаде, защото на Античния театър се състояла само сватбената церемония.

Красивата булка е дъщеря на режисьора от втория му брак с Лейфън Чънг. Младоженците Александра и Милен сами резервирали Античния театър за паметната си дата и платили наема от 1200 лева за времето от 18 часа до 19.30 часа.

Сцената била специално украсена, а гостите не били седнали по каменните редове, където обикновено стоят зрителите на концерти и представления. За тях имало столове, наслагани по самата сцена на Античния театър. Така те са можели да проследят всяка подробност от сватбената церемония, пише „Монитор“.

А тя е била пресъздаване на традиционна тракийска сватба. В сцената са участвали всички изпълнители от ансамбъл „Тракия“ – хор, оркестър и танцьори. Присъстващите, около 100-150 гости, които били от различни националности, били помолени в никакъв случай да не снимат. Церемонията била запечатана само с кино камера и с дрон, който снимал отвисоко.

Автентичният ритуал „Тракийска сватба“ продължил около час и половина. В началото свекървата захранила младоженците с пита и мед. Церемонията разчувствала и дори разплакала майките на Александра и Милен, разкриха присъствали.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук