Тайните на звездите от „София ден и нощ“

0
2504

Дани е самотен баща, бил любовник на Есил Дюран

Митака спал с Анелия и дъщерята на Цветелина Бориславова

Марио се събличал в стриптийз бар

Неудачникът Коки забърса гадже модел

Когато риалити сериалът „София ден и нощ“ стартира в ефира на Нова телевизия, продуцентът Краси Банков обяви, че в него ще участват аматьори, а не професионални актьори. Впоследствие се оказа, че повечето от тях вече са познати на зрителите от други предавания и съвсем не са случайни хора.

Аматьорите от поредицата крият наистина скандални и неприлични истории, които предпочитат да държат в тайна.

Актьорът Димитър Ил­ков, който играе секси фотографа Дани, бързо се превърна в любимец на зрителите. Почитателките му стискат палци най-сетне да се събере с екранната си любов Рая, а доскоро се говореше, че двамата са имали връзка и в живота. Димитър всъщност е по­знато лице от екрана, тъй като, преди да се включи в сериала, е участвал в много реклами и музикални видеоклипове. Той отдавна копнеел да пробие като актьор и участието му в хитовата поредица е сбъдната мечта за него.

Паметливи фолк фенове припомнят, че преди десе­тина години Илков е успял да оплете в мрежите си чалга дивата Есил Дюран. Според запознати хубаве­цът бил таен любовник на певицата в продължение на 6 месеца. През 2005 г. Димитър участвал в неин клип и заварката станала по време на снимките. Докато траела любовна­та им афера, Есил му уреждала различни ангажименти, както и ходатайствала за него пред колежки. Така актьорът успял да се снима в клиповете на още няколко чалгаджийки и да понапълни изтънелия си джоб. Разделили се обаче, след като мъжът на Есил раз­брал за любовника на жена си.

Близки до Илков издават, че в момента той отглежда сам 6-годишната си дъщеричка Рея. С майката на детето се разделили малко след раж­дането и оттогава той се е посветил на момиченцето си. За радост на фенките, Димитър признава, че в момента сърцето му е свободно. Твърди, че ако някой ден срещне своята поло­винка, тя ще трябва да приеме детето му, защото то е най-важният човек в живота му. Екранният Дани е категоричен, че си търси сериозна и отговорна жена, а връзките му с фолк певици са останали в миналото.

Илков не е единственият актьор в сериала, който е любил чалгаджийка, издават запознати. Клюката гласи, че Кристиян Кирилов, който вли­за в ролята на простоватия, но сексапилен Митко, е успял да прелъсти певицата Анелия. Нас­коро той публикува провокативно селфи в соци­алната мрежа, на което пайнерката му пуска па­лави езици, и това породи какви ли не слухове по техен адрес. Говори се, че мускулестият мъжага и из­пълнителката се познават отдавна, но едва наскоро консумирали страстта си. Кристиян въртеше любов и с милионерската наследница Веселина Абаджиева. Хубавицата е дъщеря на банкерката Цветелина Борисла­вова, която имаше връзка с премиера Бойко Борисов дъл­ги години. Наскоро обаче Митака и милионерската щерка се раз­делили.

От доста време в светски­те среди циркулира мълва­та, че преди да се г залюби с Веселина, звездата от „София ден и нощ“ няколко месеца заработ­вал като жиголо в Дубай. Фитнес маниакът получил примамливо предложение да се снима в реклами и фотосесии, а междувремен­но да прави компания на заможни дами и… господа

Клюката гласи, че Кири­лов прибирал по 500 евро на сеанс, но развратният живот му дотегнал и пред­почел да се оттегли от зана­ята. Той, разбира се, отрича слуховете. Твърди, че няма и капка истина. В Дубай е бил, но като масажист, а не като жиголо.

Другият плейбой в се­риала е Адриан Зурков, който се лревъплъщава в образа на Марио. Здраве­някът е фитнес инструктор по професия и твърди, че гледа на ангажиментите си в „София ден и нощ“ като на временно забавление. Все пак му е приятно, че вече го разпознават по улиците и дори му искат автографи. Адриан се хвали, че откакто е станал популярен, секс списъкът му е набъбнал значително. Според хората от обкръжението му в жи­вота той е същият женкар, какъвто е и в сериала. За него се говори, че е работил като стриптийзьор в нощен бар, където похотливи бога­ти лелки му тъпчели пари в гащите и го опипвали по интимните части.

За разлика от колегите си плейбой, актьорът Крис Ненков играе загубеняка в сериала – глуповатия и наивен Коки. Той е един от най-осмиваните и най-подиграваните герои, който прави простотия след простотия и винаги попада в комични ситуации. Про­тивно на екранния си образ обаче, Крис има невероятен успех сред нежния пол. В момента той излиза красавицата Анджи Пав­лова, която се изявява като модел. Една от най- атрактивните участнички в „София ден и нощ“ безспорно бе русата сексбомба Алекс Янкова (Поли), която напусна продукцията по особено скандален начин. Хубавица­та си е тръгнала от сериала заради гадже ревнивец. Здравенякът се държал с колегите на блондинката като провинциална мутра и заплашвал екипа, включи­телно и продуцента Краси Банков, с побой. Избухли­вият ММА боец ревнувал Алекс от страстните сцени, в които трябвало да участва, затова спретнал невиждан скандал на снимачната площадка. Впоследствие силиконката бе натирена от продукцията, а договорът й бе прекратен предсрочно, като дори се наложи да плати неустойка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук