Таткото бияч точил еврофондове и ДДС

0
973

Бащата бияч, който строши стол в гърба на ученик и удари друг с юмрук в лицето по време на час в Националното училище по изкуствата в Плевен, има пет присъди за данъчни престъпления и злоупотреби с еврофондове. Всички те са условни, поради което Милен Антов не е лежал и един ден в затвора. При разследванията твърдял, че има психическо заболяване с цел да се измъкне от наказателна отговорност, поради което са назначаване експертизи.От вторник вечерта плевенчанинът е обявен за общонационално издирване, съобщиха от прокуратурата. В понеделник в телефонен разговор с директорката на училището Жечка Димитрова обясни, че е извън града и ще се върне другата седмица. Същия ден по обед обаче негови съседи го видели да излиза с голям сак и според разказа им той е бил в града по това време, пише „Телеграф”.

Грозната сцена, която предизвика възмущението на родители и ученици, се разигра в понеделник към 17 часа. Синът на Милен – седмокласникът Цветан, бил проблемно дете. Постоянно обиждал момичетата, наричайки ги с вулгарни епитети. Момчетата пък били „педали”. Подобни обиди получавал деветокласникът Мартин. „Ей, виж какъв си ром, бе, няма ли да се изкъпеш”, бил само част от репертоара на по-малкия ученик, който не се притеснявал да обижда батковците.

Във вторник директорката Жечка Димитрова твърдеше, че биячът Антов бил влязъл в школото през страничен авариен вход, който се отваря само отвътре. Учениците обаче я опровергаха, като обясниха, че таткото влязъл през централния вход, без охраната изобщо да го спре или да попита къде отива. След побоя пък гардът изпратил отново Антов до входа, без да се сети, че трябва да се обади на телефон 112 и да извика полиция. В същото време родители изразиха подозрения, че Милен бил спонсор на училището, в което е раздавал правосъдие. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук