Тачо падна ниско, мина на барманки

0
775

Стефан Манов е сменил рязко обществения статус на жените, около които гравитира. От Жени Калканджиева и Зорница Линдарева, които са част от т.нар. елитна общност у нас, Тачо е минал на девойки от простолюдието.

Не е тайна, че семейството на Стефан Манов и Евгения Калканджиева не е такова, каквото беше. След „ВИП брадър” в края на 2014 г., в който лъснаха и най-мръсните ризи на Калканджиеви, шестата по красота в света и по-младият от нея Тачо се впуснаха обратно в ергенския живот.

Без да се развеждат официално

те отдавна не съжителстват под един покрив, но продължават да се грижат за сина си Жорко.

И докато Жени се появява много рядко, и то с повод из кръчмите, те са редовна спирка за купони на Тачо. Преди няколко вечери наш репортер го засече в една от кръмчите в Студенски град. Бившият любовник на Зорница Линдарева бе в изяло мъжка компания, което в последно време се случва твърде често.

Чашка след чашка и мъжеството му проговори. Алкохолният градус се обади и Тачо открито започна да се сваля с една от барманките в чалга сборището. През цялята нощ двамата си чукаха наздравици, той й шушнеше нещо на уше, а девойката не се отлепи от звездния си клиент.

Говори се, че именно флиртаджийското поведение на Стефан е наклонило везната към раздялата им с Жени. Макар да не го показва публично, тя, като всяка жена, била съсипана след станалите публично достояние изневери на мъжа й. Тя получавала и преди това

доноси за мимолетни сексавантюри на Тачо

но не обръщала внимание на сплетните.

Клюкари обаче не остават длъжни на Калканджиева и също мълвят по неин адрес, че и тя от години има друг любовник, за който Тачо знае. Взаимно си затваряли очите, за да не стават обект на медийно внимание. Преди всичко искали да запазят брака си заради сина им./Блиц,Шоу

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук