ТЕЖКО МУ: Търси се ИЗРОДЪТ, който КРАДЕ самоличности на ДЕЦА във Фейсбук и се гаври с техни снимки! ВИЖТЕ ГО!

0
1503

След като скандалният пост на Христо Савчев буквално взриви мрежата, стана ясно, че родителите на момиченцето от снимката, която извергът беше коментирал, вече са уведомени и ще вземат мерки.

Припомняме, че в социалната мрежа „Фейсбук“ усилено се разпространява снимката на мъж от Габрово, който е споделил в профила снимка на дете (момиченце) като в коментар към нея е написал:

„Моята любов, сладкото ми п*тенце, което по***вам в п***нцето и д***нцето! Обичам те Еми“.

Група в социалната мрежа, която се казва „Търсим се“, разпространи информацията, че момиченцето е живо и здраво, при родителите си и сега се търси мъжът, позволил си дръзките думи. Вижте какво написаха възмутените администратори на групата, публикуваме без редакторска намеса:

„ДЕТЕТО Е НАМЕРЕНА!
_________________________
ТЪРСИМ- ХРИСТО САВЧЕВ
_________________________

Момиченцето от снимката е намерено. Нейните родители са вече запознати със случилото се и в понеделник ще се вземат мерки – полицията ще бъде уведомена!

Детето и семейството и НЕ ПОЗНАВАТ мъжа от снимката! Става дума за злоупотреба и свалена снимка без съгласието на детето от личният му фейсбук профил.

Намираме, че е недопустимо е да се разпространяват снимки с подобен род текст. И това всичко да остава безнаказано! Разбираме , че това е някаква шега, но не можем да позволим подобни шеги с нашите деца.

Утре може да бъде наистина нашето дете!

Администраторите БЛАГОДАРИМ на всички, които ни писаха и , които ни помогнаха да открием детето и нейното семейство за няколко часа.

P.S ‘ Да спим спокойно. Текста над снимката е измислица. Момиченцето е живо, здраво и щастливо при семейството си.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук