Терор в Бургас! Чаровен, заможен и жесток маниак пребива хлътнали по него жени, те мълчат от страх

0
1539

40-годишен бургазлия посяга системно на жени. До този момент е известно, че за по-малко от година той пребил зверски 4 дами, твърдят техни близки, които се свързаха с медиите с молба да се даде гласност на случая, тъй като самите жертви се страхували да говорят, предава Флагман.

Поведението на Николай П. било доста изненадващо. Той имал сериозна работа, печелел добри пари и никой от колегите му нямал представа, че прибягва до насилие над нежния пол. Той посягал предимно на свои близки хора, които дори не се оплаквали в полицията. Сред жертвите му била дори неговата сестра. Най-сериозно пострадала от системните побои обаче била бившата съпруга на бургазлията. Младата жена имала счупено ребро, което би следвало да се квалифицира като средна телесна повреда. Според НК подобно провинение се наказва с до 5 години лишаване от свобода, но пострадалата не е подала жалба в полицията.

От пресцентъра на прокуратурата потвърдиха, че срещу бургазлията има две жалби – от бивши приятелки на насилника. Те обаче са за леки телесни повреди и закани. Според близките на пострадалите обаче жените били смазани от бой – целите били в синини, а Николай буквално смъквал коса от скалпа им.

Но държавното обвинение не е намерило достатъчно доказателства и е постановило два отказа да образува наказателно преследване на бургазлията. Според прокуратурата по случаите могат да се водят дела от частен характер, но подобни процеси продължават прекалено дълго и това обезкуражава жертвите. Малтретираните жени могат да обжалват решението, но все още не са го направили, защото явно са загубили доверие в правосъдието. Тези, които са пострадали от 40-годишния бургазлия споделят, че са се подлъгали по чара на Николай и започнали романтична връзка с него.

Само след няколко месеца обаче мъжът превръщал живота им в ад. Една от жертвите му е налагана жестоко пред погледа на 12-годишното й дете. Николай влязъл с взлом в дома им и сипейки закани и обиди, не спирал да млати младата жена. Момчето наблюдавало случващото се вцепенено от страх, държейки тиган в ръка, чудейки се как да реагира. Жертвите вече са продължили живота си и не искат да си спомнят за кошмарните преживявания. В този момент те категорично отказват да говорят и засега това пази насилника им от правосъдието.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук