ТИ ДА ВИДИШ ЖЕНСКИ БОЙ! Крисковица скочи на силикона на Джулиана Гани, обвини я, че няма мозък! (Всичко за скандала)

0
1405
Снимка: Информационна Агенция "ХодАрена" - "Скандалните Новини".

Новината, че Джулиана Гани си дарява стария силикон вбеси колежката й Ася Капчикова, научи „Дейли Прес“.

Бившата на Криско изрази възмущението си с гневен статус във Фейсбук, в който не спести обидни думи към поетесата. Поводът е, че носителката на най-много еротични титли у нас оповести, че подарява стария си силикон на абитуриентка. Джулиана замени старите си гърди с нови и днес вече е сред дамите с най-голям изкуствен бюст – близо 2000 кубика в двете гърди.

Според Ася това е груба грешка, с която се цели просто да се направи реклама на дарителя. Според Мис Плеймейт 2015 силикон втора употреба може да докара много неприятности и здравословни проблеми на една жена.

Безмълвна съм!… Толкова евтина реклама няма. Питам се тези глави за какво са ви? Като не можете да ги използвате, защо се излагате?! Имате ли представа какво може да причините и как можете да навредите на здравето на тези жени, към които сте така пиарски „благородни“ ! Не, нямате, защото не ви интересува – правите го просто, за да си покажете простотията и безграничните измерения на тъпотията, която направо извира от вас! Потресена съм-меко казано, чудя се изобщо как не ви е срам да се показвате и да изказвате мнения по разни въпроси!!! Мили „известни“ и „актуални“ дами, моля скрийте се и никога повече не се показвайте, поне докато не добиете капка разсъдък или гънка мозък!“, гласи гневното послание на АсяКапчикова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук