Този съдия прекали: Девойка отива за 3 години в затвора, защото обезчестила 13-годишния си приятел

0
1538

Любовната история между млада жителка на Пермския край с още по-младия ѝ любовник приключи с углавно дело и затвор за съблазнителката. Девойката, която току-що е достигнала пълнолетие, е била привлечена към отговорност за това, че уж била извършила развратни действия с 13-годишно момче. То от своя страна не отрича случката и твърди, че „всичко беше по взаимно съгласие и любов“.Младото момиче се запознало с обекта на страстта си благодарение на по-малкия си брат. Той бил негов добър приятел и по време на една съвместна разходка се запознал с момичето, пише Блокнот.ру. Тя не се смутила от факта, че новият ѝ приятел е с 5 години по-млад от нея и е ученик в 7 клас, поддала се на порива на чувствата и встъпила с него в романтични отношения, които прераснали в секс.

Независимо от това, че сексът бил пръв и за двамата девственици, бащата на момчето, когато разбрал какви са ги свършили, веднага подал заявление в полицията. Срещу момичето били повдигнати обвинения и преди дни то се изправило пред съда.

„Пострадалото“ моме заедно с майка си се опитаха да убедят съдията, че нямат никакви претенции към момичето, но той беше безпощаден. Произнесе присъда от 3 години колония и още в съдебната зала оковаха момичето в белезници и го отведоха да изтърпява наказанието“, разказва очевидец на печалния край на любовната история.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук