Тони Златков: „Изключително впечатлен съм, не очаквах да реагират толкова бързо. Искам да благодаря на полицаите за цялото съчувствие и съдействие, което получихме

0
1433

Според Тони Златков отвличането на сина му Адриан няма нищо общо с бизнеса му. Той не съзира разчистване на сметки. За палежите през април месец, Златков заяви пред Нова телевизия, че е имал съмнения за длъжник, а органите на реда разследват, но не смята, че ще стигнат до истината.

„Честно да ви кажа, сега след отвличането на Адриан обмислях, дали самият палеж е можел да бъде част от подготовката за отвличането, за да може да се акцентира в друга посока издирването на похитителите“, разви своя версия Тони Злбатков. Шефът на автокъщата заяви, че никога не си е помислял, че някой може да му отмъщава за негови бизнес действия.

За това дали е възможно да се е създала нова група за отвличания, Златков заяви, че никога не е имал представа какво се случва, защото винаги заобикаля криминалните и негативните новини, за да щади психиката си.

За това дали е възможно да са хора от приятелския кръг на Адриан, баща му заяви, че категорично не може да има такава вероятност, защото са млади хора, които са тръгнали по правилния път на развитие и няма дори един приятел, който да е в страни от неговия път.

„Благодарениа на помоща на доста наши приятели и партньори, събирахме парите около 4-5 дни, като имаше изисквани в какви банкноти да бъдат“, заяви Златков по повод откупа, като допълни, че ги е хвърлил от мост, от съответна чанта, както му е било наредено. Дали е бил проследен от МВР, той заяви че не е, защото е било опасно и самият той е помолил органите да не го следят. За това дали е имал притеснения, при даването на откупа, самият той да бъде отвлечен, Златков заяви, че не е имал подобни притеснения.

За това къде е държан синът му, Златков заяви, че е държан в лоша атмосфера, но при зверските условия, в които бяха държани жертвите на „Наглите“. Адриан вече е казал каквото знае на полицията, но няма достатъчно информация.

Похитителите са инсценирали полицейска акция, били са със закрити лица. За работата на МВР, Златков заяви, че действат много добре, след обаждането му на 112, униформените са дошли на 20-та минута, отишъл е в полицията, а на 50-та минута е имало сформирани два щаба и е бил изненадат от мигновенната им реакция.

„Изключително впечатлен съм, не очаквах да реагират толкова бързо. Искам да благодаря на полицаите за цялото съчувствие и съдействие, което получихме. Много ми се издигнаха в очите, противно на това което се говори. Искам да благодаря на г-н Бойко Борисов, който късно вечерта ме покани в дома си, за да се запознае с целия случай, моя бизнес и всички сутаиции около отвличаните. Там видях един сформиран, много сериозен щаб от висши полицаи, като съм му безкрайно благодарен, тъй като смятам, че ние сме едни средни хора, а той обърна внимание на всичко това“, заяви почти със сълзи на очи Златков.

Той разказа, че премиерът чисто бащински е изразил съчувствие за тази ситуация и го уверил, че ще се направи всичко възможно.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук