Топ скандално – Жената на журналиста Антон Хекимян има сериозни проблеми с дрогата

0
1479

ТВ репортерът Антон Хекимян най-сетне се залюби с красавица и опроверга слуховете, че е с обратна резба. „Отскоро сме заедно и засега няма да разкривам самоличността й”, опитва се да пази тайна Антон Хекимян.

Според запознати половинка на репортера е Василена Гръбчева, която работи в Нова ТВ. Това била и причината Антон да се притеснява да я афишира. Двамата са били заедно на море това лято.

Надали това, че работи при конкуренцията, е единствената причина, поради която Антон се притеснява да афишира новата си изгора?! Именно, защото са били на море заедно, а и не само, двамата се опознали „из основи”, сигурни са приближени. Според слуховете, Василена имала проблеми с дрогата и Хекимян не искал това да стига до ушите на семейството му, камо ли на медиите. Привързал се доста към Гръбчева и се надявал заедно да преодолеят зависимостите й в името на отношенията им. Той бил готов на всяка цена да й помогне, ако тя му позволи, разбира се, опасяват се приятелите му, които били скептични и го навивали да я остави, докато е време. Антон не искали да чуе и се разсейвал с работа.

Източник:КЛЮКИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук