Топ 6 с*кс инцидента, стигнали до болница: пациент с култово обяснение какво ял, след като намерили морков в задните части

0
1952

Един ден ще открием един гинеколог и ще го накараме да разкаже за всички възможни и откачени инциденти, на които е ставал свидетел.

Не сме толкова големи сеирджии, но сме сигурни, че тези хора могат да разказват с часове и точно това ни мотивира да търсим подобни моменти от човешката сексуална история.

Лекарската етика обикновено пада, когато сложите изпотена бутилка дюлева и предложите достатъчно свежа салата със свински пръжки – ние бихме проговорили моментално.

Някоя умна глава реши да използва интернет и разпита лекарите в Reddit за подобни инциденти, те пък бяха достатъчно добри да отговорят.

Ето ги и резултатите:

Прахосмукачката

Една вечер в спешното отделение пристигна студент с прахосмукачка, чиято тръба завършва с пенис от едната страна.

Всичко това дискретно се прикрива с одеяло. Какво е обяснението? „Чистих гол с прахосмукачката, реших да полегна и докато заспивах, машината ме засмука.“.

Лекарят трябвало да премахне машината с хирургически трион, за да го освободи.

Яйцето

Нали знаете онези яйца, които се продават в секс магазини за жени? М-да, те се поставят в женската вагина, надуват се с малка помпичка и така се допират в абсолютно всички точки, стимулирайки я до оргазъм. Историята не е за жена и не е за такова яйце.

Следващият лекар разказва за случай, в който двойка възрастни хора (над 50 години) пристигнали в спешното отделение.

Когато дошъл лекар, мъжът помолил жена си да напусне и признал, че има пластмасово яйце в задника.

Какво прави там, питате.

Човекът поискал да провери какво е чувството да се снесе яйце. Кой би могъл да го обвини? Можеше и да е по-лошо, примерно да проведе експеримента с патешко яйце.

Патката ми разкъса ануса

Сигурни сме, че някои вечери в спешното отделение могат да бъдат много вълнуващи, каквато е именно историята на нещастникът с разкъсания анус.

Какво се е случило? Човекът прекарвал вечерите в парка, хвърляйки хляб по интимните си части, чакайки птиците да дойдат да се хранят от него.

Предполагаме, че някоя патка много искала да вземе трохата от ануса и в резултат на това се наложила употребата на шевове.

Може да е оставил краешник там, знае ли човек…

Слушах музика

Вие слушате ли музика, докато спите? Ние го правим и трябва да признаем, че когато тръгне Enigma, положението вече е съвършената кома.

Важното в такива моменти е, че долната глава не иска да слуша музика. Но един тийнейджър в интензивното пристигнал със сериозно оплакване – не можел да уринира.

След като свалил панталоните си, лекарят открил 2 слушалки в пениса му, не омотани там, а направо вътре.

Обяснението било също толкова очарователно – младежът заспал, слушайки музика и след като се завъртял, слушалките се озовали там. Кой не би повярвал на нещо такова, КОЙ?

Морков в задника

Какво ще си помислите, ако сте лекар и човек с морков в задника се появи.

Нормално е да попитате какво се е случило, въпреки очевидните симптоми.

Отговорът обаче е бил изключително впечатляващ – пациентът с моркова заявил, че зеленчукът се появил там, след като преди 2 дена се хранил със супа от моркови.

И ние сме се хранили, но приемахме супата през устата, обратното не е пробвано!

Къде криеш запазите си от храна

Нека бъдем честни, всяка Коледа изплюсквахме всичко сладко, което брат ни криеше за после.

И до днес не разбирахме защо се опитваше да направи запаси от сладко, но пък безценните моменти, когато ги откривахме бяха повече от съвършени. Всеки младеж се опитва да предпази най-ценната си плячка, но не всеки младеж може да бие това американско чадо, което пристигнало с мама в спешното.

Вечерята била цяла кофа с KFC и фамилията хапвала здраво, за да се наслади на момента.

След като останали няколко пилешки бутчетата, майката заявила, че ще ги даде на първия отворил очи на другата сутрин.

Младият чревоугодник решил, че не може да поеме повече храна през устата и затова напъхал първото и за жалост последното бутче в задника си.

Новото тяло било добре прието и отказало да излезе, което ги довело до болницата, а днес и до историята.

източник: men.hotnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук