Топ 7 неща, с които да изненадате половинката си за Св. Валентин

0
664

Февруари вече настъпи и едни от най-хубавите празници за нас предстоят.

Едни от нас ще предпочетат да полеят Трифон Зарезан както подобава празника , а други ще се отдадат отново на опиянението, но не единствено от виното, разбира се то ще присъства на масата също, но по случай друг повод, а именно Свети Валентин.

Вероятно още от сега много от вас вече се колебаят какво да подарят на половинката си и за това аз съм тук да ви помогна.

Според мен не е нужен определен ден, за да кажем на някого,че го обичаме, но е добър повод да изразим тази любов.

Затова ето ги и седемте идеи за подарък, с които да развълнувате момичето/момчето, което обичате:

Номер 1 Виното със специално изработен етикет успешно комбинира и двата празника (Свети Валентин и Трифон Зарезан) и се харесва от всички. Виното е универсален подарък, а в комбинация с точното послание насочено към половинката и етикет със сърца е много подходящ подарък за случая. Може да се комбинира успешно с букет от бонбони.

Номер 2

Изключително романтичен подарък подходящ за Свети Валентин е ако сложите ваши общи снимки в рамката или пък просто я подарите с пожеланието да създадете заедно още спомени. Така ще направите един много впечатляващ подарък за Свети Валентин.

Номер 3

Подарете красив, луксозен букет от бонбони.

Ако купите рози, те със сигурност ще овяхнат много по-бързо отколкото букета от бонбони. Букета не само няма да овяхне, но и ще ви подслади живота. Успешно се комбинира със всеки друг подарък.

Номер 4

Специални романтични бонбони, пожелания и магнит сърце с надпис „Обичам те“. Всичко необходимо за празника на едно място. Подарък, който говори от само себе си. Вие няма нужда да казвате нищо. Само трябва да създадете подходяща атмосфера.

Номер 5

100 причини за любов – възможно най-романтичния и впечатляващ подарък за Свети Валентин. Подаръка представлява луксозна кутия във формата на сърце, в която има 100 папиросчета с предварително от вас избрани причини за любовта към половинката ви.

Номер 6 

Можете да направите на себе си и на половинката си общ подарък медальон състоящ се от две отделни части – по една половинка за всеки от двама ви. Подарък, който определено ще направи впечатление на любимия.

 

 

Номер 7

Ако и вие като мен дълго се чудите какво да измислите за любимия си ви предлагам да му вземете нещо, с което да му покажете,че сърцето ви е изцяло негово.

Това е един малък, но сантиментален подарък, който ще е достатъчно голямо доказателство за любовта ви.

Рамка „Ключът от моето сърце“ със сребърно ключе.

Подарете най-оригиналния подарък на Вашия любим или любима – сребърен ключ от Вашето сърце!

 

Е това беше от мен пожелавам ви едно приятно изкарване на празника, много любов занапред със вашата половинка  и  се надявам да съм ви помогнала!!!

Автор: Кристина Караиванова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук