Трагедия със семейство медици: Вяра се уби с джип „Сузуки” пред очите на съпруга си

0
1394

Методиева е издъхнала на място. Тя пътувала от Дунавци, където живее, към работното си място във Видин. Жената била сама в колата. Очевидци разказват, че свидетел на ужасния инцидент станал съпругът на жертвата – видинският хирург Тошко Методиев. Докторът се движел със своя автомобил малко след жена си.

54-годишна медицинска сестра загина при челен удар на Е 79 край село Дунавци. Вяра Методиева шофирала джип „Сузуки”, съобщава „Конкурент“ подробности за тежкия инцидент. По неизяснени до момента причини автомобилът й навлязъл в насрещното платно и се забил челно в ТИР с пазаджишка регистрация.

Трагедията е станала около 8 часа в четвъртък. За няколко часа временно бе ограничено движението на входа и изхода на Видин. Дълга колона от автомобили се бе образувала заради следствените действия. Техника на дирекцията за пожарна безопасност и защита на населението бе на място, за да изтегли катастрофиралия автомобил.

Полицията във Видин продължава работата си по изясняването на причините за тежката катастрофа, отнела живота на медицинската сестра./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук