Треньорът на Чисора: Дерек ще измете ринга с Пулев

0
1102

Скандалните изказвания от лагера на Дерек Чисора преди битката с Кубрат Пулев на 7 май не спират да валят. Сега в стила на британския боксьор влезе и треньорът му Си Джей Хюсеин. Специалистът смята, че възпитаникът му ще „въргаля“ българина по ринга в Хамбург.

„Дерек се подготвя много сериозно, никога не съм го виждал толкова дисциплиниран. Формата му е страхотна. Сега е в по-добра кондиция дори от времето, когато трябваше да се бие с Витали Кличко. Тогавашният Чисора щеше да измете ринга с настоящия Пулев, а сегашният Дерек е дори още по-добър от това и ще му е още по-лесно да го стори.“

„Ако спазва тактиката си по начина, по който сме я избистрили, Пулев няма да знае откъде му идват ударите и какво му се стоварва върху главата. Прекарах няколко седмици в Калифорния с него и съм огромен оптимист за този мач“, сподели Си Джей Хюсеин пред изданието „Боксен Айнц“.

Въпреки тези тежки и доста силни думи, наставникът твърди, че в щаба му имат огромен респект към Кобрата. Той твърди, че думите му са продиктувани просто от моментното състояние на двамата боксьори.

„Не ме разбирайте погрешно, уважението към Пулев е налице. Но аз правя изказванията си на базата на това, което съм виждал от него. Неговият бокс все още е твърде архаичен, твърде аматьорски. Има само три удара, като един от тях му е наистина перфектен. Дори Дерек по някаква причина да забрави огромна част от арсенала си от удари, пак ще има повече от него“, сподели още Хюсеин.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук