Трус в редиците на ДПС! Лютви Местан подаде оставка!?

0
1862

От ранни зори днес Местан се намира в турското посолство и до момента не го е напускал

Без охрана от НСО остана формалният лидер на ДПС. Попадането му на територия на чужда държава бе повод охраната на Местан да бъде свалена.

След критиките към Лютви Местан, отправени от Ахмед Доган публично, пред 100 човека от елита на ДПС, стана ясно, че дните на Лютви Местан са преброени. Новината от днес е, че Ахмед Доган вече държи оставката на лидера и той сам ще избере момента, когато ще гоизрита на политическото бунище.

От ранни зори днес Местан и съпругата му Ширин се намират в турското посолство и до момента не са го напускали. Докато той стои необяснимо дълго в турското посолство, все повече политици от ДПС искат неговата оставка. Причина за това е декларацията по повод сваления руски самолет от турската авиация в Сирия, която Местан прочете от трибуната на парламента.

Според източници в Движението Лютви Местан е съставил текста под диктовката на представители на турската държава. Декларацията стана причина за острата и публична критика на почетния председател на ДПС Ахмед Доган към Местан.

Източник: unproof.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук