Тръмп кацна в Давос с обърнато знаме

0
932

Американският президент Доналд Тръмп пристигна вчера в швейцарските Алпи, за да участва в Световния икономически форум, но до него отсъстваше първата дама на Щатите – Мелания.

Мелания Тръмп отмени пътуването за Давос в понеделник независимо, че форумът се случва точно по време на 13-годишнина от сватбата й с Тръмп. Всичко това породи доста „творчество“ от страна на европейската преса. От офиса на Мелания заявиха, че има организационни проблеми, но много вероятно е да става дума за семейна криза. В същото време в някои булевардни издания се появиха твърдения за любовна интрига между Тръмп и порноактрисата Сторми Даниълс. Според информациите въпросните отношения датират от 2006 г., малко след като Мелания е родила сина си Барън. През ноември 2016 г. Даниълс даде тази история на пресата. Както тогава писа „Уолстрийт Джърнал“, адвокатът на Тръмп й е платил 130 000 долара, за да си мълчи. Преди известно време пък изданието In Touch публикува интервю със Сторми, което било от 2011 г., в което тя подробно разказва за отношенията си с Тръмп. На 10 януари актрисата опроверга всичко в писмо.

Засега не е ясно какво мисли самата Мелания, но е напълно възможно да не иска да отговаря на неудобни въпроси и да се появява до съпруга си след всичките тези разобличения, предполага германският в. „Велт“.
При пристигането си в Давос Тръмп заяви, че носи послание на „мир и благоденствие“.

След срещата си с британския премиер Тереза Мей, той заяви, че отношенията им са „наистина много добри, въпреки че на някои не им се вярва“.

Изказването на Тръмп днес се очаква със засилен интерес, тъй като европейските лидери предварително се обявиха против протекционизма на САЩ. При заминаването си за Давос Тръмп заяви, че ще рекламира американския бизнес и ще подчертае привързаността си към вътрешния и глобален икономически растеж. Преди да замине Тръмп съобщи в „Туитър“, че отива в Швейцария за да „каже на света колко е велика Америка и колко добре се справя“.

/монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук