Тъжна вест! Почина любимата жена на проф. Вучков

0
1499

Любимата жена на проф. Юлиан Вучков – Диана, е починала вчера, съобщи лично пред ПИК опечаленият професор. Поклонението пред тленните останки на Диана Душкова ще бъдее на 14 юни от 11,30 часа в църквата „СВ. Седмочисленици“ в София.

Проф. Вучков и Диана Душкова са заедно от 2004 г. и твърдят, че ги свързва силна любов. Историята на любовта им е като от театрален роман. Двамата се виждат за първи път, когато Юлиян Вучков е на 37 години, а тя – едва на 19. Той познавал баща й и на шега го попитал дали няма жена, с която да го запознае, защото е ерген. Таткото казал – имам дъщеря, но е много проклета.

Когато се виждат обаче, Диана не обърнала никакво внимание на професора: “Излиза една разкошна дама, с коси като на самодива, кимна ми и изчезна”, сподели преди време професорът в свое интервю.

Двамата се виждат отново години по-късно – през 2004 г. “Виждам една жена апетитна, стройна, елегантно облечена. Казвам си – дано да е сама. Започнах да я ухажвам и чак, след като имахме няколко срещи, задълбочени във всяко едно отношение, разбрах, че това е Диана Душкова, момичето, което бях видял преди години”, спомня си Юлиан Вучков.

Поклон пред паметта и!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук